İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli 26 Ağustos'ta atılacak!
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, 26 Ağustos 2016 tarihinde saat: 14.00'te Temeli atılacak olan İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin çalışmalarını yerinde inceledi.

İnşaat yapım çalışmalarını sürdüren Candar Gayri Menkul İnşaat Ferdi Candar ve Gözetir Mühendislik Proje Yapım Müteahhidi Mesut Tiryaki, İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin çalışmaları hakkında Başkan Sargın'a bilgi verdi. Projeyi yakından inceleyen Belediye Başkanı Sargın, Temel atma törenine kadar çalışmaların hızlandırılması ve hazırlanması talimatı verdi.

İstanbul'lu hayırsever işadamı Yahya Şükrü Gürün tarafından yaptırılan İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi hakkında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın " İznik Belediyesine ait 3 bin metrekare alan üzerine kurulacak Ülker Aktar Huzurevi 100 yataklı, Zemin katı ile birlikte 3 kat olacak. Hayırsever işadamı Gürün'e İznik'i seçtiği için teşekkür ediyorum.İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin ilçemize hayırlı olsun. Tüm İznikli Vatandaşlarımızı temel atma törenine davet ediyorum" dedi.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181