İznik Bungalov Evleri'nde toplu açılış yapıldı!
İznik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yunus Emre Semt Parkı, Çamoluk Mahalle Konağı, Eko Turizm Tesisi (Bungalov Evleri), Mustafalı Mahallesi Düğün Salonu, Şerefiye Mahallesi Zeytin Alım Merkezi, Tacir Mahallesi Tarımsal Sulama Deposu’nun toplu açılış töreni Çampınar Mahallesinde yapılan Bungalov Evleri İznik Eko Turizm Tesislerinde gerçekleşti.

Düzenlenen toplu açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmail Aydın, Emine Yavuz Gözgeç, Osman Mesten, Hakan Çavuşoğlu, Muhammet Müfit Aydın, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan,Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkanları, Muhtarlar, Kamu kurumlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İznik Belediyesi olarak kırsalda ve merkezde birçok yatırımımız devam ediyor. Bu yatırımlardan bitmiş olanları toplu açılış töreni ile hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Tarımdan turizme, spordan gençliğe birçok alanda yaklaşık 1 Milyon TL tutarında ki yatırımlarımız ile İznik’e her alanda katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bebka ile hayata geçirdiğimiz İznik Eko Turizm Tesisleri, Bunun yanı sıra Çamoluk Mahalle Konağı, Mustafalı Mahallesinde yapımını tamamladığımız Kültür Merkezi, Merkezde yapımını tamamladığımız Yunus Emre Semt Parkı, Şerefiye Mahallesi Zeytin Alım Merkezi ve Tacir Mahallesi Tarımsal Sulama Deposu. Tüm bu hizmetlerin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederken, bizleri bu açılışımızda yalnız bırakmayan çok değerli bakan ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük ise konuşmasında “İznik yapılacak her türlü hizmeti fazlasıyla alıyor.Bu ilçeyi dantel dantel işlersek eğer karşılığını kat kat alırız” dedi.

Müezzinoğlu “14 yıldır bu ülkeyi yatırımlar ile ilmek ilmek işledik”
Vali Küçük’ün ardından konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu “Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Eko Turizm Tesisi ve diğer yatırımların yapımında emeği geçen başta İznik Belediye Başkanımızı ve tüm ekibini kutluyorum. Bizler Ak Parti iktidarı olarak 14 yıldır bu ülkeyi ilmek ilmek örerek her tarafı dününden daha iyi yapabilmek için uğraştık. Allah’a şükürler olsun ki akıl ve matematik ile izahı zor projeleri hayata geçirdik. Bu yatırımlar rahmetin ve bereketin sonucu. Allah’a şükürler olsun ki İznik’te Ramazan ayında açılışını yaptığımız doğal gaz hizmeti bugün evlerde kullanılıyor.Bu milletin yarınını bugünden daha iyi olması için çalışıyoruz.Bu milletin önüne tuzak kurmak isteyenler duysun ki, 15 Temmuz gecesi bu millet bütün tuzakları bozarak gösterdi.Hepimizi yarınlara taşıyacak güçlü birlikteliğimizdir.İnşallah bir gece bu tesiste kalmak bizlere nasip olur.Bu duygu ve düşüncelerle hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum ” dedi.
Belediye Başkanı Osman Sargın Bakanlar Müezzinoğlu ve Ala ile Vali Küçük’e Çini Vazo hediye etti. Ardından açılış kurdelesini kesen heyet, bungalov evleri gezdi.
Heyet İznik Belediyesi Toplu Açılış töreninin ardından Özel Büke Okulları Açılışını gerçekleştirmek üzere alandan ayrıldı.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181