İznik'e Hizarcılar Sitesi yapılıyor!
İznik Belediyesi Lokalinde gerçekleştirilen toplantıya başta Belediye Başkanı Osman Sargın olmak üzere belediye birim müdürleri ve 18 hizarcı esnaf katıldı. Başkan Sargın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı karşılıklı sohbet havasında geçerken yapılacak çalışmalar adım adım esnaflara anlatıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Sargın "Öncelikle hepinizin toplantıya iştirakinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün ilçemiz için güzel bir sebeple toplanmış bulunmaktayız. Siz hizarcı esnafımıza ve ilçemize güzel, ferah ve temiz bir hizarcılar sitesi kurmak için kolları sıvadık. Eski Mezbahane alanı olarak bilinen toplamda 20 dönümlük arazi üzerinde ilçemize ve sizlere güzel bir tesis kazandırıyoruz. İlk aşamada 18 işletme olarak planlanan projede tüm işletmelerde 105 metre kare kapalı alan ve her işletmeye ait 50 metre kare önde 50 metre kare arkasında sandık-odun deposu alanları bulunan bir tesis olacak. İşletmelerin yüksekliği 4.7 metre, uzunluğu 15 metre ve genişliği 7 metre olarak planlanmakta. Bir aksaklık çıkmaz ise bizler Nisan sonu buranın faaliyete geçmesini planlıyoruz. Önümüzde ki günlerde alanda ki çalışmalara başlıyoruz. İlk aşamada alanın temizliği yapılarak ölçüler alınıp kazıklar çakılacak. Bu güzel tesisi hep birlikte siz değerli esnaflarımızın da desteğiyle hayata geçireceğiz. Şimdiden sizlere, bizlere, ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Hizarcılar, toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirirken, böyle bir projeye yıllardır ihtiyaçları olduklarını ve hayallerinin hayata gerçekleşmesine vesile olan başta Belediye Başkanı Osman Sargın’a ve ekibine çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181