İznik Sahil Düzenleme Projesi başlıyor!
İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesini Ortaklaşa yürüttüğü İznik sahil düzenlemesi  başlıyor.

İznik Beleye Başkanı  Osman Sargın , Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım , Ak Parti Belediye Meclis Üyesi  Öner Erim ve Chp Belediye Meclis Üyesi İskender Şen   ile birlikte İznik Sahil projesinin düzenlenmesi konusunda çalışmaların yürütüldüğü  şantiyeyi ziyaret etti.

İznik sahil şeridinde planlan lanmış kaldırım taşı ,bordür çalışmaları inceleyen İznik Belediye Başkanı  Osman Sargın yapmış olduğu açıklamada “İznik Sahil Projesi Kıran dere bölgesinden Kara Yolları tesislerine kadar 3,5km lik sahil bandını kapsayacak.Toplam 119.000m2'lik proje alanında bir turizm merkezi olan İznik'in ihtiyaçlarına cevap verecek ve günümüz şartlarına uygun nitelikte kıyı yapıları ve kentsel donatılar ile kentsel tasarım ve çevre düzenlemesi yapılacak." dedi.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181