İznik'te 1 milyon TL’lik yatırımların açılış töreni bugün yapılacak!
İznik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yunus Emre Semt Parkı, Çamoluk Mahalle Konağı, Eko Turizm Tesisi (Bungalov Evleri), Mustafalı Mahallesi Düğün Salonu, Şerefiye Mahallesi Zeytin Alım Merkezi, Tacir Mahallesi Tarımsal Sulama Deposu’nun toplu açılış töreni 5 Kasım 2016 Cumartesi günü Saat 15.00’da Çampınar Mahallesinde yapılan Bungalov Evleri İznik Eko Turizm Tesislerinde gerçekleşecek.

Düzenlenecek toplu açılış törenine başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala olmak üzere çok sayıda milletvekili ve protokolün katılımı ile yapılacak.

Yapılacak toplu açılış töreni ile ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın”İznik Belediyesi olarak kırsalda ve merkezde birçok yatırımımız devam ediyor. Bu yatırımlardan bitmiş olanları toplu açılış töreni ile hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Tarımdan turizme, spordan gençliğe birçok alanda yaklaşık 1 Milyon TL tutarında ki yatırımlarımız ile İznik’e her alanda katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bebka ile hayata geçirdiğimiz İznik Eko Turizm Tesislerimiz İznik’e 15 dakika uzaklıkta Katırlı Dağları eteklerinde İznik’i kuş bakışı görebileceğiniz bir ortamda. Tesisimizde 14 Adet Bungalov ev, restaurant, paintball sahası, geleneksel okçuluk sahası ve doğal yürüyüş parkurları ile yöresel ürünler satış alanı bulunuyor. Bunun yanı sıra Çamoluk Mahalle Konağımızın da açılışını gerçekleştireceğiz. Konağımız 120 metre kare 2 katlı ve bir muhtar odası, sağlık hizmetleri odası, alt katı ise mahalle halkının vakit geçirebileceği kıraathane olarak hizmet veriyor. Mustafalı Mahallesinde yapımını tamamladığımız Düğün Salonu ise mahalle sakinlerinin düğün ve cemiyetlerini rahatça yapabileceği 330 metre kare kapalı alandan oluşuyor. Merkezde yapımını tamamladığımız Yunus Emre Semt Parkı ise çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve spor aletlerinden oluşuyor. Şerefiye Mahallesi Zeytin Alım Merkezi ve Tacir Mahallesi Tarımsal Sulama Deposu ise tarım alanında hemşerilerimizin hayatına kolaylık katıyor. Tüm bu hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştireceğimiz törene ben tüm hemşerilerimi davet ediyorum, şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

5 Kasım 2016 Cumartesi günü Saat 15.00’da Çampınar Mahallesinde yapılan Bungalov Evleri İznik Eko Turizm Tesislerinde gerçekleşecek toplu açılış töreni için aynı gün saat 14.00’dan itibaren Ayasofya Orhan Camii önünden araç kaldırılacağı belirtildi.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181