İznik'te asfalt çalışmalarına start verildi!
Atatürk Caddesi üzerinde çalışmaları yerinde inceleyen başkan sargın Selçuk Mahallesi Cırık ve Güçlü Sokakta parke çalışmalarını sürdüren ekiplere kolay gelsin diyerek, bayrama kadar sokakların tamamlanması talimatını verdi.

Atatürk Caddesi ikinci bölüm için sıcak asfalt startını veren Başkan Sargın " Altyapı yapı çalışmaların bitmesi üzerine sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Atatürk caddesi asfaltlama çalışmalarımız Kurban Bayramı öncesi tamamlanacaktır. Bayramda yollarımız pırıl pırıl olacak. Ayrıca Selçuk Mahallesi Cırık ve Güçlü sokakta kilitli parke çalışmalarını da tamamlayacağız. Ekiplerimiz altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Amacımız daha yaşanabilir ve temiz bir İznik'i oluşturmaktır. Bu arada bizlere her zaman destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Sargın aynı cadde üzerindeki esnafları da tek tek ziyaret ederek, bereketli ve bol kazançlar diledi.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181