Kirmastı'ya üçüncü köprü yapılacak!
Başkan Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Kirmastı Çayı’na yapılacak köprü alanında incelemelerde bulundu. Çay üzerindeki üçüncü köprü özelliğini taşıyacak yatırımın proje safhasının tamamlandığını belirten Başkan Altepe, yapılacak ihalenin ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını ifade etti. Yaz aylarında tamamlanması planlanan köprünün kent içi trafiği önemli ölçüde rahatlatacağını ifade eden Başkan Altepe, “Üçüncü köprü, Dere Mahallesi’yle Fevzi Dede Mahallesi’ni birbirine bağlayan, Mustafakemalpaşa’nın önemli bir arteri olacak. Köprünün projeleri şu anda tamamlandı. Çevre Yolu bağlantısıyla birlikte son şeklini alıyor. Hemen ardından ihalesi yapılıp inşaat gerçekleşecek. İnşallah bu yaz köprü kullanıma açılmış olacak” dedi.

Başkan Altepe, Kirmastı Çayı’nda hizmete alınacak üçüncü köprüyle birlikte yıllardır konuşulan fakat yapılamayan bir yatırımın daha hizmete gireceğini ifade etti. Dere Mahallesi tarafında bulunan mermer ocaklarının yoğun faaliyet gösterdiğini, yüksek tonajlı araçların köprünün faaliyete geçmesinin ardından burayı kullanacağını belirten Başkan Altepe, “2 gidiş 2 de dönüş 4 şerit olarak, geniş bir köprü olacak. Böylelikle Mustafakemalpaşa trafiği rahatlamış olacak. Ağır vasıtalar şehir merkezine girmemiş olacak. Çevre Yolu bağlantısıyla ana artere çıkmış olacak. İnşallah ilçe halkının uzun süredir beklediği bu proje, bu dönemde Büyükşehir’le birlikte hayata geçmiş olacak” diye konuştu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, ilçenin hayal edilen hizmetlere Bütünşehir uygulamaları kapsamında kavuştuğunu söyledi. Yapılan yatırımların ağırlıklı olarak alt yapı ve ulaşım olarak gerçekleştiğini vurgulayan Kurtulan, “Kirmastı Çayı’na yapılacak olan üçüncü köprü, kent içi trafik sıkıntısının büyük ölçüde halledilmesi demektir. Bizlere bu ayrıcalığı tanıyan Başkan Altepe’ye halkım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181