Kumla sahilleri yaz için hazırlanıyor!
Gemlik'in Turistik ve Tarihi Mahallesi Kumla Yaz aylarına hazırlanıyor. Yaz aylarında nüfusu 100 bine çıkan Kumla Mahallesinde bir yandan dev bütçeli alt yapı çalışmaları devam ederken, öte yandan da doğalgaz ve sahil düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Okullar kapanmadan önce birçok çalışmanın tamamlanması adına Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Belediyesi, BUSKİ ve Aksa Doğalgaz ekipleri dört bir yandan çaba gösteriyorlar.

Aksa Doğalgaz tarafından yapılan doğalgaz şebeke döşeme çalışmalarında 1080 metrelik sahil hattının tamamlandığı açıklandı. Doğalgaz hat çalışmalarının yaz aylarının bitiminde kalan bölgelerde de devam edeceği bildirildi. Bu arada Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ ekipleri de içme suyu, kanalizasyon ve yağmur gideri çalışmalarıyla birlikte, bu çalışmalarda bozulan yolların düzenlenmesi, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını yürütüyorlar. Gemlik Belediyesi ekiplerinin de desteklediği çalışmaların yine okullar kapanana kadar öncelikli olarak sahil bölgelerinde bitirilmesi hedefleniyor.

Kumla Mahallesi Muhtarı Abdullah Satı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahiller Daire Başkanlığının da sahil düzenleme çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekerek, son bir hafta içinde 250 kamyon kumun sahile döküldüğünü belirtti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın yanı sıra, Sahiller Daire Başkanı Hakan Bebek, BUSKİ ve Aksa Doğalgaz yetkililerine de teşekkür eden Abdullah Satı, "Kumla tarihinde görülmemiş bir yatırım gerçekleşiyor. Özlenen ve beklenen, sorunsuz bir Kumla için ne gerekiyorsa yapılıyor. Bir yanda dev yatırım Büyük Kumla Barajı ve Kumla Göleti, öte yandan sahillerin düzenlenmesi, köklü alt yapı yatırımları ve çevre düzenlemesi Kumla'nın çehresini değiştiriyor. Kumla önümüzdeki dönemde hak ettiği değeri bulacak. Tüm yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gemlik Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181