Mollafenari, çok amaçlı modern tesise kavuşacak!
Mollafevari Mahallesi'ni ziyaret ederek inşaat alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yalnızca Mollafenari değil, bölgeye çok büyük bir değer katacak olan çok amaçlı tesisimizi birkaç ay içerisinde açarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Uludağ yamaçlarında bulunan ve Bursa’nın en eski mahallelerinden biri olan Mollafenari Mahallesi’nde yapımı devam eden pazaryeri, otopark ve çok amaçlı salon inşaatı hızla yükseliyor. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Dündar, “İki katlı olarak inşa edilen binamızın alt katı toplantı ve düğünlerde kullanılabilecek çok amaçlı salon, üst katları ise pazar yeri ve otopark olacak. Projemizin kaba inşaatında artık sona gelindi. Mollafenari Mahalle Muhtarlığının da yer alacağı çok amaçlı binamızın inşaatını birkaç ayda bitirip hizmete açmayı planlıyoruz. Proje tamamlandığında, bölge insanımız uzun zamandır özlemini çektiği modern pazar alanı, otopark ve çok amaçlı salon gibi birimleri tek çatı altında buluşturan fonksiyonel, modern bir tesise kavuşmuş olacak” dedi.

Mollafenari gibi dağ yamaçlarında bulunan mahallelerin, hizmet üretmenin en zor olduğu yerler olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bizlerde gelen talepler doğrultusunda öncelikle mahallemize bir meydan kazandırmak istedik. Bunu yaparken, bir yandan da Seyid-i Nasır caddesini genişleterek, mahallenin ulaşımına ciddi bir rahatlama getiriyoruz. Genişletilen bu yol, manevi değerler açısından zengin olan bölgedeki Somuncu Baba, Mollafenari ve Üç Kuzular gibi inanç turizmi açısından son derece önemli bu yerlere ulaşımı da rahatlatacak. Birkaç aya kadar toparlayıp vatandaşlarımızın kullanımına sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181