Mudanya'da yollar güzelleşecek!
2016 yılına ait program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Güzelyalı Yalı ve Eğitim Mahalleleri ile Bademli Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan ve kurumlardan gelen talep ve istekleri program dahilinde en kısa sürede değerlendiren ekipler, gelen talepler üzerine Bademli Mahallesi Maksem Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

2016 yılı çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam ettiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Ekiplerimiz ilçe merkezi ve mahallelerimizde asfaltlama, parke ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Bakım ve onarım çalışmaların yanı sıra, vatandaşların ve kurumların talepler de değerlendirilerek çalışma programı içerisine alınıyor” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181