Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde sona gelindi!
Haziran ayında ikincisi gerçekleşen “Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Vizyon Geliştirme Çalıştayı’nın hazırlanan raporları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sunuldu. Belediye Başkan Yardımcıları Metin Şen ve Hakan Karademir’in de hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bina Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Vural Aslan ile Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Sibel Polat ve Dr. Çiğdem Yücel sunumlarını gerçekleştirdiler.

PROJE SON ŞEKLİNİ ALIYOR
Hazırlanan rapor ve proje çalışmaları hakkında üniversite görevlilerinden bilgiler alan Başkan Türkyılmaz, projenin son şeklini aldığını ve kısa zamanda temellerinin atılacağının müjdesini verdi. “Mudanya’nın ve Türkiye’nin en güzel ve değerli yerlerinden biri olan Yıldıztepe’ye hayat verecek projemiz hayata geçtiğinde bölgemizin değeri kat be kat artacak” diyen Türkyılmaz, “Yıldıztepe projemizde son çalışmaları bilimin ışığında hocalarımızla birlikte sürdürüyoruz. Projemiz son şeklini alıyor. Kısa zaman içerisinde de temellerini atmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Mudanya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181