Mustafa Bozbey 'Çatalağıl Mahallesi'ni planlı şekilde geleceğe taşımalıyız'!
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Çatalağıl Mahallesi’ne taşıdı. Bozbey, ilk olarak Mahalle Muhtarı Celalettin Boran ile “Başkan Burada” karavanında görüştü. Muhtar Boran, Başkan Bozbey’e Çatalağıl’da hayata geçirilen hizmetler için teşekkür etti.

Başkan Bozbey de sürekli gelişen bir mahalle olan Çatalağıl’da acil çözüm bekleyen imar sorununa dikkat çekti. Bozbey, “Çatalağıl Mahallesi, İzmir Yolu ve yeni sanayi bölgelerine yakın. Bu nedenle son yıllarda büyük ilgi görüyor. Nilüfer Belediyesi olarak bu mahallemizin birçok sorununu çözüme kavuşturduk. Ancak buranın imar sorunları da çözüm bekliyor. Mevcut yerleşik alanın ihtiyaca cevap veremeyeceğini görüyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden talebimiz, imar çalışması yaparken mevcut yerleşik alanın dışında bir alanı da katarak planlama yapmasıdır. Biz de 1/1000’lik plan yaparak ihtiyaca cevap veririz. Çatalağıl’ı planlı şekilde geleceğe taşımalıyız” dedi. 

Bütün günü Çatalağıl’da geçiren Başkan Bozbey, mahalle halkıyla ve kendisinden randevu talep edenlerle karavanında görüştü. Kırklareli’nin Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker de Başkan Bozbey’i Çatalağıl’daki “Başkan Burada” karavanında ziyaret ederek bilgi paylaşımında bulundu. Türker, Nilüfer Belediyesi’nin Kaynarca Belediyesi’ne yaptığı araç bağışı için Bozbey’e teşekkür etti. Mahallenin sorunlarını yerinde inceleyen Başkan Bozbey, Çatalağıl Kadın Dayanışma Derneği üyeleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.

Nilüfer Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181