Mustafa Dündar, EUROCITIES’de Sosyal Faaliyetleri Anlatacak!
Avrupa Birliği nezdinde şehirlerin lobi faaliyetlerini yürüttüğü bir kuruluş olan EUROCITIES’in her yıl gerçekleştirdiği tematik forum toplantılarından biri olan Sosyal İşler Forumu’nun 2016 dönemi bahar toplantısı Fransa’nın Nantes şehrinde düzenleniyor. Bu yıl “Yurttaş Diyaloğu: İhtilaflı Konularda İletişim” konu başlığı altında organize edilen toplantıya katılacak olan Başkan Dündar, göç ve göçmenlerin entegrasyonu, Belediyem Benimle projesi ve Osmangazi Belediyesi’nin diğer sosyal faaliyetleri hakkında birlik üyesi belediyelerin yetkililerine bir sunum yapacak.

Toplantıda, birlik üyesi belediye yetkilileri arasında ‘sosyal uyumun ve entegrasyonun gerçekleştirilmesi için halkın taleplerinin karşılanıp katılımının teşvik edilmesi’ konusunun da konuşulacağını ve fikir alışverişinde bulunulacağını belirten Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak EUROCİTİES’in düzenlediği Kültür ve Sosyal İşler Forum toplantılarını düzenli olarak takip ediyoruz. Fransa’da düzenlenecek olan toplantıya da katılarak belediyemizin sosyal işler alanında yapmış olduğu faaliyetleri anlatılacağız. Belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirilecek. Bizler de, Osmangazi Belediyesi olarak başta güvenlik, sağlık ve eğitim olmak üzere, belediyemizin yürüttüğü sosyal ve kültürel proje uygulamaları hakkında bir sunum gerçekleştireceğiz. Sosyal uyumun ve entegrasyonun gerçekleştirilmesi için halkın taleplerinin karşılanıp katılımının teşvik edilmesi konusunda da yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerilerini tartışacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181