Mustafakemalpaşa Belediyesi araç filosunu genişletti!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin araç filosuna yeni eklenen 32 hizmet aracının tanıtım töreninde, ‘Marka kent Bursa’ hedefiyle hizmetlerine devam ettiklerini ve tüm ilçelerde olduğu gibi Mustafakemalpaşa’nın da Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle daha da gelişip değişeceğini söyledi.

Bursa’nın her köşesine kaliteli hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, kente değer katan yatırımlarıyla ilçelere de öncülük ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmalarıyla örnek olduğu Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin araç filosuna yeni eklenen 32 hizmet aracının tanıtım törenine katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediyesi önündeki meydanda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Bursa’nın her köşesinde yaşayan vatandaşlara kaliteli hizmetlerin ulaştırıldığını ifade etti. Bursa’yı her alanda marka bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini anlatan Başkan Altepe, “Türkiye’de büyük değişim var. Bursa da büyük değişim ve gelişim halinde... Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Çağdaş Bursa’ hedefimizle vatandaşlarımızın yaşamlarına değer katan hizmetlerimizi kentin her ilçesine ulaştırılması için çalışıyoruz. Hizmetlerin en kalitelisinden Mustafakemalpaşa da faydalansın istiyoruz. İlçede 25 yıldır yapılamayan çalışmalar artık gerçekleşiyor” dedi.

“Mustafakemalpaşa da değişiyor”
Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda faaliyetlerinin sürdüğüne değinen Başkan Altepe, “Bursa’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Mustafakemalpaşa’da da değişim devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyemizle birlikte yapacağımız hizmetlerle Mustafakemalpaşa’nın gelişip değiştiği asıl bundan sonra görülecek. İlçedeki 131 mahalle de bu değişimi yaşayacak, Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü Mustafakemalpaşa da yanında hissedecek. Mustafakemalpaşa’yı kalkındırmak için buradayız” diye konuştu.

Yeni araçlarla daha kaliteli hizmet
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da yüzünü değişime ve gelişime dönen Mustafakemalpaşa’nın kaliteli hizmetlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni örnek aldığını belirtti. Başkan Altepe’ye kente değer katan çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kurtulan, “Vatandaşlarımıza en kaliteli hizmetleri en hızlı şekilde sunmak için görevimizin başındayız. 131 mahallesi ve 670 kilometre yolu olan Mustafakemalpaşa’da belediye hizmetlerinde kullanılan araçların yenilenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında 32 yeni aracın alımı gerçekleştirildi. Otobüsten, kamyonete tırdan eskavatör kırıcıya, hasta nakil aracından panelvanlara kadar farklı hizmetlerde kullanılacak araçlarla Mustafakemalpaşalılar daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacaklar” şeklinde konuştu.

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı ise ilçedeki gelişmenin vatandaşların yaşam standardını da artıracağını belirterek, ilçeye destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi tebrik etti. Konuşmaların ardından yapılan dua ile yeni araçların hizmete alımı gerçekleşti. Başkan Altepe, protokol üyeleriyle birlikte yeni hizmet araçlarını tek tek inceledi. Başkan Altepe, ilçede vatandaşlarla da sohbet etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181