Nilüfer Çetin Emeç Bulvarı hizmete açıldı!
Altınşehir, Özlüce ve Minareliçavuş ulaşımı için projelendirdiği Çetin Emeç Bulvarı’nı hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, rahat ve konforlu bir ulaşım yatırımını daha Bursalılarla buluşturdu. 17 ilçenin tamamında yeni yollar açarak Bursa’yı tüm bölgeleriyle ulaşılabilir kılmak istediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu amaçla hizmete alınan ve 2 milyon TL’ye mal olan Çetin Emeç Bulvarı’nın başta Nilüfer olmak üzere bölgeye değer katacağını söyledi.

Başkan Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Nilüfer İlçesi’ne bağlı Altınşehir Mahallesi’nde yer alan Çetin Emeç Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.

Hedef: Ulaşılabilir bir Bursa

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tüm ilçelerde ‘Ulaşılabilir bir Bursa’ hedefi doğrultusunda yol yatırımlarına devam ettiklerini ifade etti. Bu amaçla 17 ilçenin tüm bölgelerinde yeni yollar ve bulvarlar açtıklarını, çevre düzenlemeleri ve tretuvarlarıyla caddeleri birer tablo haline getirdiklerini söyleyen Başkan Altepe, bunlardan birinin de Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Çetin Emeç Bulvarı olduğunu söyledi. Büyükşehir tarafından projelendirilen bulvarın hızla tamamlanarak hizmete alındığını ve bölgenin önemli ölçüde rahatlama yaşayacağını belirten Başkan Altepe, “Burada da diğer bölgelerde olduğu gibi asfaltı, alt yapısı ve tretuvarlarıyla yeni bir cadde, bulvar düzenlemesi oluşturuldu” dedi.

Başkan Altepe, yaklaşık 2 milyon TL harcanarak hizmete alınan Çetin Emeç Bulvarı’yla birlikte artık Altınşehir’den Özlüce Yolu kullanılarak Minareliçavuş’a kadar uzanan yolda rahat bir yolculuk yapılabileceğini söyledi. Yol çalışmasının en kaliteli malzemelerle gerçekleştirildiğini vurgulayan Başkan Altepe, “BUSKİ’nin bölgeye yaptığı dere ıslahı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte bölge farklı bir değer kazandı. Hayırlı uğurlu olsun. Her şey güzel bir Bursa ve Nilüfer için” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181