Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’ne ‘Toplumsal Yaşam Hizmet Ödülü’!
Sivil toplum örgütlerine yönelik Türkiye’de örneği olmayan bir yapılanmanın ürünü olan Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’ne “En İyi Toplumsal Yaşam Hizmet Ödülü” verildi. 5 Aralık 2012’de kapılarını açan ve geçen sürede, demokrasinin ayrılmaz parçası olan sivil toplumun Nilüfer’de can bulduğu alan haline gelen Nilüfer Dernekler Yerleşkesi, Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri kapsamında ödüle değer görüldü.

Crowne Plaza’da düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri töreni, inşaat sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Törende 208 derneğin yararlandığı, açıldığı günden bu yana 133 bini aşkın katılımcıyla, 7 bini aşkın etkinliğin yapıldığı Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’ne En İyi Toplumsal Yaşam Hizmet Ödülü verildi. Nilüfer Belediyesi’nin ödülünü, Nilüfer Belediye Meclisi üyesi Fırat Emiroğlu’na Emlak Sayfası kurucusu Utku Çalışkan verdi.

Ödülü alan Fırat Emiroğlu, 208 derneğin yararlandığı Yerleşke’nin Türkiye, hatta dünyada örnek gösteriler hale gelmesinin mutluluk verdiğini belirtti. Emiroğlu, derneklerden gelen talep üzerine Nilüfer Belediyesi’nin Karaman Mahallesi’nde ikinci Dernekler Yerleşkesi’ni hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü de belirtti.

Nilüfer Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181