Nilüfer'e yeni dernekler yerleşkesi geliyor!
Nilüfer Belediyesi tarafından ilk olarak Beşevler bölgesinde hayata geçirilen dernekler yerleşkesi projesinin ikincisi Karaman mahallesinde yükseliyor.

Binlerce etkinliğe ev sahipliği yapan ve bu yıl 3.yaşını kutlayan Konak Mahallesi Dernekler Yerleşkesi'nin büyük beğeni kazandığını ve çok kısa sürede dolduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni dernekler yerleşkesi projesinin 2016 yılında hizmete açılacağını söyledi. Vatandaşlardan gelen talep üzerine böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Bozbey,"Bu proje kapsamına almış olduğumuz 2.Dernekler Yerleşkesi de gerçekten sosyal derneklerimizin birçok ihtiyacını karşılayacaktır" dedi.

ELVERİŞLİ VE ULAŞILABİLİR LOKASYON

Bursa'daki derneklerin buluşma noktası olması beklenen Karaman Dernekler Yerleşkesi, otopark ve Karaman pazar yeri'nin yer aldığı bölgede bulunuyor. Toplu ulaşım araçlarına olan yakınlığı ve elverişli lokasyonu ile dikkat çeken yerleşke de inşaat çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.


Tuğba Gülten / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181