Nilüfer'de 2. huzurevi çalışmaları başladı!
Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye ikinci bir huzurevi kazandırıyor. Yakın zamanda açılışı yapılacak olan İnci-Taner Altınmakas Huzurevi’nin ardından ikinci huzurevinin yapılması için Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlenen toplantıda hayırsever İzzet Şadi Sayarel ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey protokol imzaladı.

Protokol töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları ile Türkiye’de örnek gösterilir hale geldiğini belirtti. Başkan Bozbey, “Hayata geçirdiğimiz çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliklerimiz ve derneklerin katkılarının yanı sıra hayırseverlerin desteği de elimizi güçlendiriyor. Hayırsever Altınmakas ailesinin destekleriyle yaşama geçireceğimiz Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin açılışı için artık gün sayıyoruz. İş birliği projeleri olan Olgun Gençlik Merkezi, Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi ve Alzheimer Hastaları Yaşlı Bakım Evi de kentteki büyük bir ihtiyacı giderecek projelerimiz arasında” dedi.

30 ay içinde tamamlanacak
İkinci huzurevinin Nilüfer’e değer katacağını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “İzzet Şadi Sayarel’in projesi Nilüfer’e değer katacak ve bize güç verecek. Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi, Çamlıca Mahallesi’nde, mülkiyesi belediyemize ait 3 bin 500 metrekarelik arsaya yapılacak. İnşaat 30 ay içerisinde tamamlanarak belediyemize bağışlanacak. Nilüferimize, Bursamıza ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Hayırsever İzzet Şadi Sayarel de projenin kendisini çok heyecanlandırdığını kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Sayarel ve Bozbey, protokole imza atarak projenin startını verdi.

Nilüfer Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181