'Orhangazi'de projelendirilen ve devam eden çalışmalar 255 milyon TL'yi buldu!
Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi ilçesinde düzenlenen iftar programı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilçe protokolünü vatandaşlarla bir araya getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi’de tamamlanan, devam eden ve projelendirilenlerle birlikte 225 milyon liralık yatırım yapmış olacaklarını belirterek, ilçedeki yaşam kalitesinin de giderek arttığını söyledi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geride kalan 3 yıl boyunca kendilerinden hiçbir destek ve yardımı esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın birlik, beraberlik ve kaynaşma içinde geçirilmesi amacıyla ilçelerde düzenlenen iftar programlarına Orhangazi de eklendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ile vatandaşlar katıldı.

225 milyonluk yatırım
Yemeğin ardından ilçe sakinlerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan ikliminin Bursa’nın her köşesinde en güzel şekilde hissedildiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdan spora, altyapıdan kırsal kalkınmaya kadar her alanda Orhangazi’nin yanında olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Orhangazi’de de yıllardır söylenip, yapılamayan, lafta kalan eserler bir bir gerçekleşmeye başladı. Bazılarına konuşmak, bize ise çalışmak düşüyor. Altyapı ve üst yapısıyla kent merkezinde her alanda büyük yatırımlar var. Orhangazi, çağdaş kent olma yolunda hızla ilerliyor. Büyükşehir olarak sadece altyapı için 83 milyon TL’lik yatırımı tamamladık. Projelendirilen ve devam eden çalışmalarla altyapı yatırımı 155 milyon TL’yi buluyor. Bunun yanında tarlalara giden yollara kadar çalışıyoruz. Yol yatırımlarımız ise 26 milyon TL’yi geçti. Kongre Kültür Merkezi için gerekli kamulaştırmayı yaptık. Burada da kamulaştırmaya 15 milyon lira harcadık. Tüm bunlar ve yapacaklarımızla birlikte 225 milyon TL’lik yatırım oluyor. Bu hizmetler sadece Orhangazi Belediyesi ile 100 yıl geçse olmaz. Bunun için sistem değişti. Şimdi el ele gönül gönülde Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemiz, kaymakamlığımız, kurumlarımız her alanda gerekli yatırımları yapıyoruz” diye konuştu.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da güzel Ramazan gününde iftar sofrasını Orhangazi halkı ile paylaşan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Orhangazi’nin kabuğunu kıran bir ilçe olduğunu kaydeden Çağlayan, “Orhangazi, her geçen gün eksikliklerini tamamlayan, geleceğe bakış açısında yeni hedefler koyup ulaşma noktasında üstün gayret sarf eden bir ilçe oldu. Bu yolda 3 yıl boyunca bizden yardım desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi ifade ediyorum. Devasa projeler adım adım ilerliyor. Bir çoğu başladı, bir çocuğunun hazırlık aşamaları tamamlanmak üzere. İnşallah vaat ettiğimiz güzel yatırım ve hizmetlerin tamamının tahakkuk ettiği bir dönemi geride bırakmış olacağız” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181