Osmangazi Belediyesi Hamzabey Mahallesi’ne modern yurt inşa ediyor!
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tadilat çalışmalarında sona geldiklerini belirterek, yurdu yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyledi.

Osmangazi Belediyesi, hayırsever bir vatandaşın bağışlamış olduğu 4 katlı binanın tadilatını yaparak, lise öğrencilerinin kalacağı modern bir yurt haline getiriyor. Hamzabey Mahallesi'ndeki evi baştan aşağıya yenileyen Osmangazi Belediyesi, atıl durumdaki evi yürüttüğü çalışmalarla, yatakhane, yemekhane, etüt odası ve kütüphanenin yer aldığı modern bir yurt haline dönüştürüyor.

Tadilat çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, eğitim alanındaki çalışmalarının öncelikleri olduğunu söyledi. Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak hayırsever bir vatandaşımızın bağışlamış olduğu eski evin tadilatını yaparak lise öğrencilerinin faydalanacağı modern bir yurda dönüştürüyoruz. Yatakhane, yemekhane, etüt odası ve kütüphanenin yer alacağı bu yurtta 32 lise öğrencisi kalacak. Öğrencilerimiz burada iyi şartlarda eğitimlerini alarak bu topluma kazandırılmış olacaklar. Tadilat çalışmalarında sona gelindi. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi tüm çalışmaları tamamlayarak yurdu öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırsever vatandaşımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181