Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm projeleriyle Bursa İnşaat Fuarı’nda!
Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak olan fuarda, prestijli gayrimenkul yatırımları görücüye çıkacak. Yerli ve yabancı 60 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği fuarın en iddialı projelerinden biri Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi olacak. 4 etap halinde gerçekleştirilen ve 2017 yılı sonunda yeni bir yaşamın başlayacağı Soğanlı Projesi’nin dev maketi Osmangazi Belediyesi’nin standında yer alacak.

Soğanlı’nın yanı sıra Osmangazi Belediyesi’nin diğer kentsel dönüşüm projeleri de fuarda tanıtılacak. Bursa’nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek, tarihi değerleri koruyarak yeni ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesiyle Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm hamlesi Demirkapı ve Kent Meydanı Kentsel Dönüşümü ile Hisar Kentsel Yenileme Projesi, Bursa İnşaat Fuarı’nda görücüye çıkacak diğer projeler olacak.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181