Osmangazi Çukurca Mahallesi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!
Osmangazi Belediyesi, Çukurca Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilmiş bir depo ile depo yapılmak için atılmış olan bir temeli yıktı.

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa Ovası’nı kaçak yapılardan temizliyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol ekipleri tarafından Çukurca Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edildiği tespit edildikten sonra yasal işlemleri tamamlanan depo ile depo yapılmak için atılmış olan temel, iş makinesi ile yıkılarak yerle bir edildi. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, modern Osmangazi'yi inşa etmek adına kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceklerini belirterek, vatandaşları kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyardı

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181