Osmangazi'de adım adım kentsel dönüşüm!
Sokağın açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Kale Sokak, yapılan sağlamlaştırma ve zemin yenileme çalışmalarının ardından yepyeni bir görünüme kavuştu. Sürekli dile getirdiğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarının, bu gün burada kentsel yenileme dediğimiz farklı ve güzel bir örneğini görüyoruz. Bursada hayata geçireceğimiz kentsel dönüşümü adım adım gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

TURİZM MERKEZİ OLACAĞIZ
Bölgenin, tarihi ve manevi miras yönünden oldukça zengin olduğunu ifade eden Başkan Dündar,"Oruç Bey Caddesi, Alaaddin Caddesi, Ortapazar Caddesi ve Yerkapı Caddesinde çalışma gerçekleştiriyoruz. Buralarda yapacağımız çalışmalarla tarihi kimliğin ön plana çıkmasını, bu sayede Bursanm turizm açısından önemli bir merkez haline gelmesini sağlayacağız" diye konuştu.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181