Osmangazi'de lale mevsimi başladı!
Osmangazi’ye daha yeşil bir görüntü kazandırmak için çalışmalar yürüten Osmangazi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan park ve bahçelere geçtiğimiz yıl Kasım ayında 130 bin lale soğanı dikti. Baharın gelmesiyle birlikte açan laleler mor, sarı, kırmızı ve pembe gibi pek çok farklı rengiyle baharın gelişini müjdelerken, ilçeye de büyük bir güzellik kattı. Osmangazi Belediyesi, çiçek dikim programı kapsamında 2016 yılı bahar döneminde de 570 bin mevsimlik çiçeğin daha dikimini gerçekleştirecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa’nın son yıllarda griye dönen rengini tekrar yeşile çevirmek için ‘Yeniden Yeşil Bursa, Yeniden Yeşil Osmangazi” hedefiyle çalışmalar yürütüyoruz. Osmangazi’nin her tarafına yeşil alan kazandırmak adına park, meydan ve yeşil alan çalışmaları yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz bu parklarımızı da diktiğimiz çiçeklerle süslüyoruz. Mevsim itibariyle Osmangazi’de çiçekler açtı ve her yer rengarenk çiçek bahçesine döndü” dedi.

Osmangazi Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181