Osmangazi Demirtaş Meydan ve Kültür Merkezi modern bir görünüme kavuşuyor!
Demirtaş Mahallesi’ndeki yatırımları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’ya değer katacak projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında temeli atılan kültür merkezi ve meydan inşaatının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Başkan Dündar, “Meydan ve kültür merkezi inşaatımızda çalışmalar iyi bir noktaya geldi. Kültür merkezi inşaatında son 2 tabliye kaldı. Otopark ve atölye kısımları bitti. Eski binalar yıkılıp, yeni bina geriye çekilince devasa bir meydan ortaya çıktı. Projelerimizi hayata geçirirken aynı zamanda yeni merkezler ve meydanların olmasına da önem veriyoruz. Meydanın hemen yanında güzel bir cami inşaatımız da devam ediyor. Camimizde şu anda namaz kılınabiliyor. İnce işlerini de bitirerek camimizin Ramazan ayında tamamen ibadete açılmasını planlıyoruz. Kültür merkezi, cami ve meydan ile birlikte bu bölgeyi çok rahatlatmış olacağız. Çevre düzenlemesiyle birlikte burası güzel bir görünüme kavuşacak. Demirtaş için hayırlı olsun” dedi.

Demirtaş’ta toplam 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi, tamamlandığında otoparkı, sergi alanı, yürüyüş yolları, çok amaçlı salonu, sosyal ve kültürel aktivite alanları ile Demirtaş’a yepyeni bir kimlik kazandıracak.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181