Osmangazi Emek Bilgi Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin 16 Vizyon Projelerinden olan Bilgi Evleri’nin bir yenisi Emek’te hizmete giriyor. Her yaştan vatandaşın faydalanabileceği Emek Bilgi Evi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Emek Adnan Menderes Mahallesi Okul Caddesi üzerinde inşa edilen Bilgi Evi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Yılsonuna kadar hizmete açılması planlanan Emek Bilgi Evi’nin Mehmet Akif, Demirkapı ve Hüdavendigar Bilgi Evleri’nin ardından ilçeye kazandırılan 4’üncü Bilgi Evi olduğunu belirten Başkan Dündar, “Belediyemizin Bilgi Evleri projesi hızla devam ediyor. Mehmet Akif ve Demirkapı Mahallemiz’de bilgi evlerini hizmete açmıştık. Tefrişatı süren Hüdavendigar Bilgi Evimiz de bu ay içinde hizmete girecek. Emek’teki bilgi evimizin kaba inşattı bitti. İnce işçilikleri devam ediyor. İnşallah yılsonuna kadar burasını da bitirerek 4’üncü Bilgi Evimizi hizmete sunmuş olacağız. 5’inci bilgi evimizin inşaatı Demirtaş’taki devam ediyor. Orası da yılbaşı itibariyle bitmiş olacak” dedi.

Yaklaşık bin metrekare alan üzerine inşa edilen Emek Bilgi Evi’nin her yaştan vatandaşın istifade edebileceği, kültürel ve sanatsal eğitim faaliyetlerine katılabileceği bir merkez olacağını söyleyen Dündar, “Eğitimden sağlığa vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yapılan yatırımlarla Osmangazi’de yaşam kalitesi her geçen gün artıyor. Özellikle bu bilgi evimiz, Emek bölgemize ciddi bir hizmet verecek. Hemen yanında düzenlediğimiz meydan ve parkla birlikte vatandaşın buluşma noktasında önemli bir merkez olacak. Emek’teki vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181