Osmangazi Emek Spor Salonu yenilendi!
‘Sporla gelişen Bursa, sağlıklı yetişen nesiller’ sloganıyla spor alanında birbirinden önemli yatırımlara imza atan Osmangazi Belediyesi, Emek Spor Salonu’nu kapsamlı bir tadilattan geçirerek modern bir görünüme kavuşturdu. Yürütülen çalışmalar kapsamında sporcuların daha rahat çalışabilmeleri adına tesisin iç duvarları yıkılarak antrenman alanı genişletildi. Salonun zemini yenilenirken, dış cepheye mantolama yapıldı. Ayrıca antrenman odaları, banyolar ve salon tesisatı detaylı bakımdan geçirilerek yenilendi.
 
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Emek Spor Salonu’nu gezerek tesisin yenileme çalışmalarını inceledi.  Spor alanında ciddi yatırımlar yaptıklarının altını çizen Başkan Dündar, “Açık ve kapalı spor alanlarımız, havuzlarımız, halı sahalarımız, tenis kortlarımız ve diğer sportif branşlarda hizmet veren tesislerimiz ile gençlerimizin hizmetindeyiz. Yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan Emek Spor Salonu’nda hem ata sporumuz olan güreş ile ilgilenen hem de uzak doğu sporlarına gönül vermiş gençlerimize hizmet veriyoruz. Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmaları adına tesisimizi baştan aşağıya yeniledik. Şu an ata sporumuz güreşte birbirinden başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Sporcularımız arasında Türkiye şampiyonu olanlar var. Aynı şekilde Kırkpınar’dan üç sporcumuz madalya kazanarak döndü. Bir sporcumuz da başaltı kategorisine yükseldi. İnşallah bir gün altın kemeri Bursa’ya getireceğiz. Bizler gençlerimiz için her dalda yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımların karşılığını da şampiyon sporcular yetiştirerek alıyoruz” dedi.
 
MİLLİ GÜREŞÇİ’DEN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR
Osmangazi Belediyespor Güreş Takımı Koordinatörlüğü görevini yürüten Milli güreşçi Reşit Karabacak ise, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, her zaman sporun ve sporcunun yanında. Gençlerimizin spor yapmaları adına her türlü desteği sağlıyor. İlçenin dört bir tarafı spor tesisleriyle donatılmış durumda. Bizlere o kadar güzel imkanlar sunuluyor ki, biz de bu destek sayesinde başarılı sporcular yetiştirebiliyoruz. Güreşte oldukça iddialıyız. Hedefimiz Kırkpınar’da altın kemer almak. Olimpiyatlara da sporcular göndermek ve madalyalar kazanmak istiyoruz” dedi.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181