Osmangazi Geçit'e modern pazar yeri!
Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesine modern bir Pazar yeri kazandırmak için çalışmalara başladı. Başkan Mustafa Dündar, Geçit’te 3 bin 224 metrekare alan üzerine kuracakları modern pazaryeri ile pazarcı esnafı ve vatandaşların temiz ve hijyenik ortamda alışveriş yapma imkanına kavuşacağını söyledi.
 
Geliştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiren, her mahalleye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski mahallelerinden Geçit’te yeni ve modern bir pazaryeri kazandırmaya hazırlanıyor. Köy statüsünde olduğu dönemde yapılan mevcut pazar yeri, küçük olması nedeniyle hem vatandaşların hem de esnafın ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalınca, Geçit sakinlerini temiz ve hijyenik ortamda alışveriş yapma imkanına kavuşturmak için kolları sıvayan Osmangazi Belediyesi, 1. Kanat Sokak ile Şehit Er Bahattin Gündüzlü sokağın kesiştiği noktaya 3 bin 224 metrekarelik yeni bir modern pazaryeri inşa ediyor.
 
Geçit Mahallesi’nin modern ve planlı yapılaşması ile dikkat çeken bu bölgesinde yapılacak olan pazaryeri ile ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ilçemizin ihtiyaçlarını vatandaşlarımızla istişare ederek belirleyip, onların istek ve önerileri doğrultusunda projeler geliştirdik. Osmangazi’nin en büyük ihtiyaçlarından otopark ve pazar yeri konusunda, ilçe tarihinde yapılmamış hizmetten daha fazlasını son 7 yılda Osmangazi’ye kazandırdık. Geçit Mahallemizde de, esnaf ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, yeni ve modern bir pazar yeri inşa ediyoruz. 3 bin 224 metrekare alan üzerine kurulacak pazar yerimizin hemen yanında, 800 metrekarelik bir otopark alanı da yapıyoruz. İlk etapta açık olarak hizmet verecek olan pazar yerinde balıkçılara özel bölüm, zabıta birimi, çay ocağı, lavabo, tuvalet gibi birimler de yer alacak. Haftada iki gün hizmet vermesini planladığımız pazar yerinde, yaklaşık 110 pazarcı esnafımız hizmet verecek” dedi.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181