Osmangazi Hüdavendigar Bilgi Evi 2017’de açılacak!
İlköğretim çağındaki çocuklarımızın eğitimlerine destek vermek amacıyla hayata geçirdiğimiz Bilgi Evleri Projemizin sayısını arttırıyoruz. Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan üçüncü Bilgi Evi olan Hüdavendigar Bilgi Evi açılış için gün sayıyor.
 
Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın 16 vizyon projesi arasında yer alan Bilgi Evleri’nin üçüncüsü Hüdavendigar Mahallesi’nde hizmete giriyor. İlkini geçtiğimiz yıl Mehmet Akif Mahallesi’nde hizmete açan, ardından da Demirkapı Mahallesini bu önemli projeyle buluşturan Osmangazi Belediyesi, inşaat çalışmaları tamamlanan Hüdavendigar Bilgi Evi’ni de hizmete açmak için gün sayıyor. Çocukların araştırma yapma, soru sorma, merak etme, deneyimleme isteklerini desteklemek amacı ile oluşturulan Hüdavendigar Bilgi Evi 4 kattan oluşuyor. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişiminin desteklenmesinin amaçlandığı binada toplam 12 atölye,  spor salonu, masa tenisi salonu, çok amaçlı salon, revir, bilgisayar salonu, kütüphane ve Aile Rehberlik Merkezi yer alacak. İnşaat çalışmaları tamamlanan ve şuan ince işçiliklerin devam ettiği Hüdavendigar Bilgi Evi, yeni yıl ile birlikte kapılarını çocuklara açacak.
 
DÜNDAR: “ÇOCUKLARIMIZ BİLGİYLE YARINA HAZIRLANACAK”
Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların çok daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için eğitim alanında yaptığımız yatırımlara büyük önem veriyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Bu projelerimizden biri de Bilgi Evleri. Çocuklarımız Bilgi Evleri’nde eğitim eksiklerini tamamlarken, kütüphanelerinde bilgi ve araştırma ihtiyaçlarını giderecek, sosyal ve sportif aktivitelerle gelişimleri güçlendirilecek. Bilgi Evleri desteği ile özgüveni yüksek bireyler olarak bilgiyle, sevgiyle yarınlara hazırlanacaklar” dedi.
 
Hüdavendigar Bilgi Evi inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, “Hüdavendigar Bilgi Evi’nde yürütülen çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.  Şu anda ince işçilikler dediğimiz zemin kaplama, dış cephe giydirmesi ve sıva çalışmaları devam ediyor. 2017 yılının başlarında Hüdavendigar Bilgi Evi’ni hizmete açmayı planlıyoruz. Hem çocuklarımıza hem de bölge halkına hizmet eden bir tesis olacak. Spor salonları, kütüphanesi, atölye salonları, bilgisayar odaları, OSMEK Kursları ve Aile Rehberlik Merkezi ile birlikte mahalle sakinlerinin buluşma noktası olacak” dedi. 
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181