Osmangazi kentsel dönüşümde son aşama!
Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan Meclis Toplantısı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ınn başkanlığında gerçekleşti. Toplam 3.4 hektar uygulama alanına sahip Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm projesi için şuana kadar bölgedeki birçok dükkanı kamulaştırdıklarını belirten Başkan Dündar, "Kamulaştırılan dükkanlar arasında bazılarının yıkımı gerçekleştirildi. 2016 yılı içerisinde bölgedeki diğer dükkanların kamulaştırması yapılarak projenin başlatılması hedefleniyor" dedi.

HERKES FAYDALANACAK
Kamunun menfaati doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Kamulaştırdığımız diğer yerlerdeki tahliyeler Mart ayı sonunda gerçekleştirilecek ve bu dükkanların da yıkımı yapılacaktır. Amacımız Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesini biran önce Bursa'ya kazandırmak. Herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturmak istiyoruz. Süreçte herhangi bir sıkıntı yok. Yer sahipleriyle anlaşmaya varıyoruz. Proje konusunda da birçok mimar ile çalışıyoruz. Herkesin beğeneceği güzel bir proje oluşturacağız" diye konuştu.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe ayaz 8 yıl önce

Dikkaldırımdan hiç bahsedilmiyor yeni yollar açılacaktı birde imar ne zaman gelecek

banner182

banner181