Özel İnegöl Ortaokulu hizmet vermeye hazırlanıyor!
İnegöl’de uzun yıllardır eğitim alanında faaliyet gösteren Abel Grup, Mozaik Temel Lisesi’nin ardından şimdi de Özel İnegöl Ortaokulu ile hizmet vermeye hazırlanıyor.

2016-2017 eğitim öğretim yılıyla birlikte Abel Grup bünyesinde eğitim hayatına başlayacak olan Özel İnegöl Ortaokulu’nun müdürü Özgen Yıldız ve yine Abel Grup bünyesinde yer alan Mozaik Temel Lisesi Müdürü İsmail Hakkı Güvenç, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Özel İnegöl Ortaokulu ile ilgili Başkan Aktaş’a bilgi veren okul müdürleri, bursluluk sınavını yaptıklarını ve artık eğitime başlamak için gün saydıklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Özel İnegöl Ortaokulu’nun İnegöl eğitimine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

İnegöl Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181