Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı 12-16 Nisan'da yapılacak!
Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın Tüyap Bursa Fuarcılık ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektörü yeniden bir araya getireceğini söyledi. Fuarın bu yıl kentsel dönüşüm projelerinin de kapsama dahil olması ile iki salondan üç salon kapasitesine çıktığını ifade eden Ersözlü, her bütçeye hitap eden yatırım olanaklarını ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlandıklarını vurguladı.

İki yıl öncesine kadar Bursa İnşaat Fuarı kapsamında Konut Projeleri Özel Bölümü olarak düzenlenen fuarın 2015 yılında 82 firmanın katılımı ile Bursa Gayrimenkul adı ile ilk defa organize edildiğini dile getiren Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhanErsözlü fuarın birinci yılında İMSİAD ve BEMO işbirliği ile düzenlendiğini kaydetti. Beş gün boyunca özel projeler ile ziyaretçinin beğenisine sunulan konutların yoğun talep gördüğünü ifade eden Ersözlü, fuarın eş zamanlı düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı ile birlikte 23 ülkeden 58 bin 774 kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi.

Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın müteahhitlik firmaları ile gayrimenkul danışmanlık şirketlerinin fuara özel olarak hazırladıkları yatırım fırsatlarının yanı sıra bankaların uygulayacakları özel faiz oranları ile fuarın bu yıl da avantajlar sunacağını kaydeden Ersözlü, "Bu yıl kentsel dönüşüm projelerinin de kapsama dahil olması ile iki salondan üç salon kapasitesine çıkan fuarımız, her bütçeye hitap eden yatırım olanaklarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Gelişmiş sanayisi ile Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olan Bursa'nm 2023 yılında 5 milyon nüfusa sahip olacağı öngörülüyor. Bu kapsamda artacak konut talebini karşılayacak güçlü projeler fuarımızda sergilenecek" diye konuştu.

"Ziyaretçiler inşaatları yerinde görebilecek"
Konutların proje maketlerinin de fuarda yer alacağını dile getiren İlhan Ersözlü, ayrıca ziyaretçilerin firmalar tarafından sağlanacak transfer hizmeti ile de konutları inşa edildiği alanda görme fırsatı yakalayacakları bilgisini verdi. Ersözlü, fuarda konut, toplu konut ve villa projeleri, iş merkezleri, rezidanslar, ofis projeleri, arsalar, makettas arım firmaları yer alacağını belirterek, bunun yanı sıra bankalar, finansman şirketleri ve kredi veren kuruluşlar, gayrimenkul danışmanlık şirketleri ve emlak müşavirlerinin stantlarının da bulunacağını vurguladı. Bursa İnşaat Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın altı ayrı salondan oluşan 35 bin metrekarelik alanda hazırlandığını ifade eden Ersözlü, son yıllarda sanayinin gelişmesiyle artan göçün konut ihtiyacını oluşturduğu Bursa'da 15 yıldır düzenlendiğini vurguladı.

Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın uluslararası yatırımcıların da dikkatini çektiğini vurgulayan İlhan Ersözlü, özellikle Körfez ülkelerinden fuara yoğun talebin olduğunu dile getirdi. Tüyap Bursa Fuarcılık ve BTSO organizasyonu ile Almanya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, Fransa, Irak, İran, İsrail, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Suudi Arabistan, Tunus, Sudan ve Ürdün başta olmak üzere 30 ülkeden davetli gayrimenkul yatırımcılarını bu platformda bir araya getirdiğini bildirdi.

Dünya Bölge Gazetesi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181