Şehrin Yıldızları'na büyük ilgi devam ediyor!
İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 - Bursa Gayrimenkul Ödülleri için geri sayım devam ediyor.

Bursa'da ilk kez düzenlenecek ve her aşamasında profesyonel yönetim anlayışını benimseyen Şehrin Yıldızları 2016 kısa süre içerisinde büyük ilgi görmeyi başardı. Sektörün önde gelen markalarının başvurularını yaptığı yarışmada birbirinden değerli projeler katıldıkları kategorilerde jüri üyelerinin oylamasına sunulacak.

EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan,"Şehrin Yıldızları 2016 Bursa'nın bir değeri olacak"
Başvuru sürecinin başlamasıyla sektör temsilcilerinin ilgi odağı haline gelen Şehrin Yıldızları 2016 hakkında açıklamalarda bulunan EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan, çok kısa bir süre içerisinde yoğun ilgi görmeyi başaran Şehrin Yıldızları 2016'nın inşaat sektörü için yeni bir dönem başlattığını söyledi.

Çalışkan,"Gerek yapmış oldukları yatırımlar gerekse de almış oldukları sorumluluklar ile inşaat sektörünü ayakta tutan değerli markalarımızın gayretleri ve başarıları bir şekilde ödüllendirilmeliydi. Bu anlayıştan yola çıkarak hazırladığımız "Bursa Gayrimenkul Ödülleri" bu anlamda önemli bir işe vesile olacaktır. Başvuruların başladığını duyurduğumuz günden itibaren yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Kendi alanında marka olmuş, projeleri ile başarılarını her daim yükselten çok değerli firmalarımız bu organizasyonda yerini almış durumda. Umuyoruz ki Şehrin Yıldızları 2016, Bursa'nın bir değeri olacak ve her yıl tekrarlanacaktır" dedi.

Başvurular devam ediyor ! Son başvuru tarihi 19 Mart 2016...
Adaylık sürecinden itibaren bir prestij ve ayrıcalık simgesi olacak Şehrin Yıldızları 2016 için başvuru süreci devam ediyor.

Son başvuru tarihinin 19 Mart 2016 olarak açıklandığı organizasyonda Bursa'da yapımı devam eden veya tamamlanan projeler adaylık için başvuruda bulunabiliyor.

ŞEHRİN YILDIZLARI 2016 BAŞVURUSU VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181