Sektörden IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı yorumları!
Fuara katılan firma sahiplerinin büyük bir çoğunluğu ise organizasyonun verimli geçtiğini ve beklentilerini Karşıladıklarını ifade etti.

Mehmet KURT ( Lik Yapı)
Alıcı doğrudan geldi

Fuar çok yoğun geçti. Bu sene yoğunluktan ziyade direk alıcı geliyor. Bu sene fuarda fazlasıyla satış yaptık ve gayet menunuz. Fuarı geçen seneye kıyasla daha düzenli buldum. İyi bir hazırlık süreci oldu. Bütün projelerimizi görücüye çıkardık. Fuar beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Bundan sonraki yıllarda da fuara katılım göstereceğiz.

Sertaç KARAALP ( Alpiş İnşaat)
Bursa'da ilk kez

Biz Bursa'da ilk defa katılıyoruz. Tabi daha öncesinde İstanbul'da ve yurtdışında fuar katılımlarınız oldu. Firma özelinde genel olarak fuar çok güzel geçti . Baktığımız zaman beklentilerimizin çok üzerinde bir katılım gerçekleşti. Sıcak satışa yönelik müşterilerimiz oldu. Daha sonraki yıllarda da fuara katılmayı düşünüyoruz.

Mustafa DEMİR ( Emiroğulları İnşaat)
Satış öngörmedik
Bu ilk fuar deneyimimiz. Daha önce 11 tane proje yaptık ama gayrimenkul fuarına hiç katılmadık. Kendi özelimizde çok iyi bir fuar geçirdik. Fuardan beklentimiz firmamızı daha bilinir hale getirmekti. Daha sonra ise projelerimizi birçok insana ulaştırmaktır. Fuarda satış öngörmedik. Fakat beklentilerimizi karşıladı.

Zuhal KUMOVA TAKER ( Ömer Kumova İnşaat)

Memnun kaldık 
Fuara geçen yıl da katıldık fakat bu sene fuarımız İMSİAD'ın ve BTSO'nun girişimleriyle daha da büyüdü. Çok mutluyuz, herkes çok özenmiş ve güzel projeler yapmış. Bu sene fuara 3 projeyle katıldık. Katılım hepsi alıcı müşteri. Fuardan çok memnun kaldık.

Salih ZORLU ( Sait Zorlu İnşaat)

Birçok satış gerçekleştirdik 
Geçen sene fuara katılmıştık Bu sene yerimizi büyüterek tekrar katılım gösterdik. Geçen sene satışlarımız daha hareketsizdi fakat bu sene birçok satış gerçekleştirdik. Fuara katılırken satma amacı gütmedik. Reklama daha çok önem veriyoruz ve bu sebepten katıldık. Tabi satış olması da bizi memnun etti.

Uğur DİNÇ ( Bak Yapı İnşaat)

Fuara gelenler bilinçli

Biz her sene Bakyapı İnşaat olarak fuarda katılım gösteriyoruz. Bu yılda Demirtaş'ı değiştirecek bir projeyle fuara katıldık. Fuar bizim için ciddi anlamda çok verimli geçti. Ön kayıtlanmızı aldık. Bu anlamda fuar beklentilerimiz doğrultusunda gelişti ve bu yıl ziyaretçilerimiz daha bilinçliler.

Bülent KAÇAR (Yenimak İnşaat)

Öncelikle tanıtım yaptık
Fuara ilk defa katılıyoruz. Fuar gayet güzel bir şekilde gerçekleşti. Beklentilerimizin üzerinde gelişti. Güzel bir organizasyon oldu ve bundan sonraki fuarlara katılmayı düşünüyoruz. Beldentileri imizden güzel bir sonuç  aldık. Fuardan tek isteğimiz tabiki öncelikle tanıtım yapmaktır. Bundan sonraki yıllarda da katılmayı düşünüyoruz.

Mecit ÖZKELEBEK ( Akropol İnşaat)

Meslektaşların ilgisini gördüm
Fuara geçen yıl katılım gösterdik. Bu sene katılımcı sayısı geçen seneye oranla daha fazla. Fuarda müşterilerden çok meslektaşlanmın ilgisini görüyorum. Bu ilgi de bizi memnun ediyor. Satış anlamında ise geçen seneye göre 2-3 kat daha fazla satışımız oldu. Fuara sonraki yıllarda katılmayı hedefliyoruz.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181