'Soğanlı Bursa'nın en değerli bölgesi haline gelecek'!
Osmangazi Belediyesi'nin Ekim Ayı Aylık Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Osmangazi Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce Başkan Mustafa Dündar, eylül ayında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin meclis üyelerine bilgi verirken, tüm meclis üyelerinin muharrem ayını kutlayarak gündem maddelerinin görüşülmesine geçti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce partisi adına söz alan CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cevat Asa'nın Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Dündar, "Soğanlı Kentsel Dönüşüm çalışmalarında anahtar teslimleri başladı. Projeyle ilgili çalışma ortaya çıktığı zaman da çevre düzenlemesiyle birlikte Bursa'nın en değerli bölgesi haline gelecek. Önümüzdeki günlerle belediye meclis üyesi arkadaşlarla birlikte projeleri gezerek sizlerin de fikirlerini değerlendireceğiz" dedi. Kent Meydanı Projesi'ne ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Dündar, "Kent Meydanı Projesi'nde yüzde 90 oranında kamulaştırmalar yapıldı. Orada aldığımızı yıktık. Kurban Bayramı öncesinde de molozları taşımaya başladık. Şu anda da yoğun bir şekilde moloz taşımaları devam ediyor. Orasını temizleyip proje uygulamasına geçeceğiz. Projeyle ilgili birçok mimarla görüşmeler yaptık. O bölgede ne yapılabilir, onları konuştuk. Sizlerle ve vatandaşlarla da görüşeceğiz. Bursa'ya yakışır bir proje ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

Bursa Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181