Türkiye'nin en büyük gayrimenkul fuarı Bursa'da!
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde yarın (06 Nisan 2016) 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan ‘Bursa İnşaat Fuarı’ ile ilk kez düzenlenen ‘IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’nın lansmanı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Türkiye’nin en büyük Gayrimenkul Fuarı’nı gerçekleştiriyoruz. Fuarlarımızın başarıya ulaşmasında sizlerin desteği çok önemli” dedi.

Sheraton Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Başkan İbrahim Burkay, Türkiye’nin üretim merkezi Bursa’da ürünlerin pazarlanması açısından büyük önem taşıyan fuarcılık çalışmalarına bugüne kadar yeterince ağırlık verilemediğini söyledi. Sektör temsilcilerinin de sahip çıkmasıyla birlikte kentte nitelikli fuarları tek tek hayata geçirmeye başladıklarını ifade eden Burkay, inşaat ve gayrimenkul sektör temsilcilerinin Bursa’da fuarcılık vizyonuna büyük katkı sağladığını anlattı. İnşaat sektörünün kentlerin kalkınmasında önemli bir görev üstlendiğine işaret eden BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Türkiye’deki en büyük Gayrimenkul Fuarı’nı düzenleyeceğiz. Körfez ülkelerinden alım heyetlerini fuar organizasyonumuz kapsamında sektör temsilcileriyle bir araya getireceğiz. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar sektörümüze ve kentimize büyük katkı sağlayacak. Yabancıya konut satışında ilk 3 şehir arasında yer alan Bursa’mızın yeni projeler ve fuar organizasyonlarımızla birlikte 2. sıraya çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

“BTSO MESYEB’in hizmetlerinden faydalanın”
BTSO’nun mesleklerin standartlarını yükseltmek amacıyla hayata geçirdiği Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi’nde (MESYEB) inşaat sektöründe de 14 alanda hizmet sunduklarını dile getiren Başkan İbrahim Burkay, mayıs ayından itibaren sınavdan geçmeyen ve belgesi bulunmayanlara yasal yaptırımların uygulanacağını kaydetti. Burkay, sektör temsilcilerini BTSO MESYEB’in hizmetlerinden yararlanmaya davet etti.

‘Amacımız sektörümüzün önünü açmak’
TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, BTSO ile stratejik ortaklığın neticesinde gerçekleştirdikleri fuarlara 60 bin ziyaretçi beklediklerini ifade etti. Fuarın katılımcı açısından yüzde 22 büyüdüğünü ve çok önemli bir başarıyla gerçekleştirildiğini anlatan Ersözlü, “Amacımız daralan pazarlarda sizlerin önünü açmak” dedi.

‘Hayal bile edemeyeceğimiz bir fuara kavuştuk’
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hayal bile edemeyecekleri bir fuara kavuştuklarını söyledi. Fuarın daha ilk yılında alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonu olduğuna dikkat çeken Mescioğlu, “Başkanımız İbrahim Burkay, ‘Bursa büyürse Türkiye büyür’ dedi. Bizler de Bursa’yı büyütmek adına elimizden geleni yapıyoruz. BTSO’ya bizlere kazandırdıkları bu fuar organizasyonu için teşekkür ediyorum” dedi.

‘Sektöre ve kente büyük katkı sağlayacak’
Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, sektörün son dönemde yapılan çalışmalarla hızla büyüdüğünü belirterek, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a teşekkür etti.

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç ve Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt da fuarın sektöre ve kente büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından İMSİAD Başkanı Mescioğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a plaket takdim etti.

Dünya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181