Veysel Bakgör “Konut sektörü yükselişte”
2017 Bursa Gayrimenkul Fuarı’nın katılımcı firmaları arasında yer alan Bakyapı, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi görüyor. Gayrimenkul fuarı ve konut sektörünün geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, inşaat sektörünün gelişimi adına oldukça güzel gelişmeler olduğunu ve devlet tarafından sağlanan desteklerinin sektöre umut olduğunu söyledi. Bakgör yaptığı açıklamada, “Gerek yatırımcılar gerekse de konut alıcıları için oldukça iyimser bir tablo ile karşı karşıyayız. Özellikle ev almak isteyenler için birbirinden cazip fırsatlar sunuluyor. Açıkcası böyle fırsatlar sürekli oluşmuyor. Bizim tavsiyemiz yatırımcılar bu düzeydeki fiyatları ve ödeme koşullarını mutlaka değerlendirmelidir” dedi.

BAKYAPI PRESTİJ HAYAT’A BÜYÜK İLGİ
Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda konut alıcılarının beğenisine sunulan Bakyapı Hayat Projesi yerli ve yabancı birçok yatırımcısının dikkatini çekmeyi başardı.
Bakyapı imzası ile Bursa Osmangazi'de konumlandırılan Bakyapı Prestij Hayat projesinde sosyal tesis, açık otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.
 
17 bloktan oluşacak olan Bakyapı Prestij Hayat projesi 1518 daire ve 40 dükkandan oluşacak. 506 adet 2 oda 1 salon dairenin yer alacağı Bakyapı Prestij Hayat projesinde 1012 adette 3 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Blokların 12 ve 13 katlı olacağı Bakyapı Prestij Hayat projesinde daire seçenekleri ise 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181