Yenişehir'in merkezi Büyükşehir ile yenileniyor!
Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmaların ilçelere de taşındığını söyledi.

Bursa’nın tüm ilçelerinin günden güne daha da güzelleştiğini ifade eden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan Bursa merkezinde sürdürdüğümüz çalışmalar, bir yandan da 10 yeni ilçemizdeki çalışmalar aynı şekilde sürüyor. Yenişehir’in merkezi de çağdaş bir kent merkezi görünümüne kavuşsun istiyoruz. Bu konuda da Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi ile ortak çalışmalara imzalar atılmış oluyor” dedi.

Yenişehir’in merkezi yenileniyor
Yenişehir’de cephe ıslahı uygulamalarının yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Cephe düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında Yenişehir’in merkezinin çehresini değiştirecek olan bir proje hayat buluyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatıldı ve uygulamaya alındı. Yenişehir’in en önemli caddelerinden biri olan ve tam merkezinden geçen Cumhuriyet Caddesi üzerindeki binaların cepheleri komple restore ediliyor. Binalar tabelasından duvarına ve klimasının gizlenmesine kadar şehre yakışacak şekilde yenileniyor. Yenişehir, daha modern ve kaliteli bir yapıya kavuşuyor. Yenişehir’in çehresi Büyükşehir ile değişiyor” diye konuştu.

Başkan Altepe, çalışmaların cadde boyunca devam edeceğini ve diğer eksiklerin de sırasıyla tamamlanacağını sözlerine ekledi. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise ilçede yapılan cephe sağlıklaştırma projesinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür ederek, “Yenişehir’in merkezi olan Cumhuriyet Caddesi’nin çehresinin değişmesinin Yenişehir’e ilginin artmasında da etkili olacağına inanıyoruz. Tarihsel dokumuzun da ön plana çıkması gerçekten önemli. İlçe merkezli Arasta içi, Ayakkabıcılar ve İstiklal Caddesi’ndeki üst kapaması da bu proje kapsamında yapılacak” dedi.
Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Yenişehir’in daha modern bir ilçe olma yolunda ilerlediğini sözlerine ekledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181