Yıldırım Belediyesi ilçeye 2 gençlik merkezi kazandırıyor!
Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında değerlendirdiği gençlere için ilçeye iki gençlik merkezi kazandırıyor. Vatan Mahallesi’nde 13 bin 100 metrekare alana inşa edilecek Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi’nin bünyesinde, çok amaçlı salon, fuaye, konferans salonu, seminer salonu, toplantı salonu, sergi alanı, kafeterya, fitness salonu, sanatsal ve kültürel atölyeler ile kütüphane yer alacak. Uygulama projeleri tamamlanmak üzere olan Merkez, gençlere spordan hobiye, eğitimden sosyalleşmeye bir çok imkân sunacak. Merkezin en önemli hedefi ise gençlerin zararlı alışkanlıklardan koruyarak donanımlı nesiller yetişmesine katkı sağlamak.

DONANIMLI NESİLLER
Yıldırım’ın 250 binin üzerinde genç nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İdeal Şehir Yıldırım için 100 adım’ vizyonumuz kapsamında söz verdiğimiz gençlik merkezlerini Yeni Yıldırım’da tüm gençlerin spor, kültür ve sanat ile iç içe büyümesini istiyoruz. Sanatı, kültürü, bilimi bilen nesiller olarak gelişmeleri ülkemizin geleceği ve dünyaya yön verecek kişiler olarak yetişmeleri için şart. Bunu sağlamak ve gençlerimizin beklentilerine cevap verebilmek adına ilçemize büyük kültür merkezleri kazandırarak, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacağız” dedi.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181