Yıldırım Belediyesi'nden yapılandırma çağrısı!
Yıldırım Belediyesi'ne vadesinde ödenmemiş; bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisi ile yol harcama katılım payı borcu bulunan mükelleflerin borçlarına ödeme kolaylığı ve faiz indirimi imkanı sağlanan ödeme hizmetinde başvurular sürüyor. 19 Ağustos 2016 tarihli, 29806 sayılı Resmi Gazete ile yayımlanan 6736 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un yürürlüğe girmesiyle; daha önceden teknik altyapı, teknik personel ve yazılım gibi konularda tüm önlemleri almış ve hazırlığını yapmış olan Yıldırım Belediyesi, 29 Ağustos 2016 tarihinden bu yana vergi yapılandırma hizmeti vermeyi sürdürüyor. 30 Haziran 2016 tarihinden önce tahakkuk edilmiş ancak vadesinde ödenmemiş vergi borcu bulunanların vergi yapılandırılmasından faydalanabilmeleri için son tarih 31 Ekim 2016.
 
HİZMET OLARAK GERİ DÖNÜYOR
6736 sayılı kanun çerçevesinde uygulanan vergi borcu yapılandırma hizmetinde Yıldırım’da 7 bine yakın işlem gerçekleştirilerek vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlandığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vadesi geçmiş ve faiz tahakkuk ettirilmiş vergi borcu bulunan vatandaşlarımız; 31 Ekim 2016 tarihine kadar belediyemize yapacakları başvuru ile büyük oranda tahakkuk eden faiz indiriminden ve taksitle ödeme imkanından faydalanacaklar. Vatandaşlarımızın bu önemli yapılandırma hizmetinden faydalanmaları çok önemli. Yapılandırma imkanı ile birikmiş borç yükünü ödemede zorluk yaşayanlar taksitli ödeme avantajı ile bu yükten kurtulabilirler. Alınan vergilerin Yıldırımlı hemşehrilerimize hizmet olarak geri döneceği de bilinmelidir” açıklamasını yaptı.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181