Yıldırım Belediyesi yeni imar yolları ile ulaşımı rahatlattı!
Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yürüttüğü altyapı çalışmaları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere, ilçenin genelindeki kaldırımların bakım ve onarımıyla, asfalt serimi ve imar yolu açma işlemlerine aralıksız devam ediyor. Yıldırım Belediyesi 2017 yılının ilk 6 ayında tamamı kendi Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi’nde üretilen, 25 bin 325 metrekare parke taşı ile 9 bin 962 metre bordürü Yıldırım’a kazandırdı. 621 adet mevcut ızgara yol kotuna getirilirken, 958 adet mevcut baca da yapılan çalışmalarla yol kotuna getirildi. Ayrıca bin 449 metre yağmur suyu için drenaj hattı oluşturulurken, 933 adet yeni yağmur suyu ızgarası sokaklara yerleştirildi. Yine 6 aylık süre içerisinde ilçenin cadde ve sokaklarında 65 ton asfalt serimi gerçekleştirilirken, 4 bin 512 metrelik yeni imar yollarıyla Yıldırım’da ulaşıma nefes aldırıldı.
 
YILDIRIM MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi’nin yanı sıra Asfalt Üretim Tesisi ile kendi ihtiyacını karşılayan bir belediye olarak önemli tasarruf kaydettiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İnsanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir ilçeyi oluştururken, şehir estetiği konusuna da büyük önem veriyoruz. Yıldırım’da yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarında şehrin estetiğine katkı sağlıyoruz. Yapılan çalışmalarda belediyemiz bünyesindeki Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi ve Asfalt Üretim Tesisi ile gereken malzeme ihtiyacını karşılayarak kendi kendine yeten bir yerel yönetimiz. Bu tesisler sayesinde önemli tasarruf sağlıyoruz. Tam otomatik toplama robotu, beton plak üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, 10 adet kalıp ve 2 adet beton mikseri ile üretim yapan tesisimiz sayesinde dışarıya ihtiyaç duymadan gereken üretimi gerçekleştiriyoruz. Asfalt serimleri ve yeni imar yollarıyla ilçemizde ulaşımı kesintisiz hale getiriyoruz. Yıldırım’ı modern, yaşanabilir ve ideal şehir konumuna getirmek adına durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181