Yıldırım'da 7 mahalle cazibe merkezi olacak!
Sular Vadisi Doğa Parkının Yıldırımın en önemli projelerinden biri olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "35 hektarlık alan üzerine inşa edilecek. Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alanı Yenimahalle, Karamazak, Piremir, Namazgah, Teferrüç, Umurbey ve Kurtoğlu mahallelerini cazibe merkezi haline getirecek. Yapılacak kamulaştırmalarla beton yığını görüntüsünden kurtarılacak bölgeye tüm Bursalıların yararlanacağı bir tematik park inşa edilecek" diye konuştu.

VATANDAŞLARI DAVET EDİYORUM
Projesi tamamlanan ve kamulaştırma faaliyetlerinin ardından saha çalışmalarının başlayacağının bilgisini veren Başkan Edebali, "Sular Vadisi Doğa Parkı içinde; teras kademeli oturma alanları, Babil Bahçesi seyir terasları, doğal göl, gölgeli oturma bölümü, revan köşkleri ve yol boyu dinlenme köşeleri yer alacak. Vatandaşlanmızı belediye binamızda projemizi maket üzerinde incelemeye davet ediyorum" dedi. 

A Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181