Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!
Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere,  ilçenin genelindeki kaldırımların bakım ve onarımını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi ekipleri, 2016 Ocak ayından itibaren 13 bin 954 metrekare parke taşı ile 10 bin 478 metre bordürü Yıldırım’a kazandırdı. Öncelikli hizmet grupları arasında yer alan engellileri de unutmayan Yıldırım Belediyesi, 2 bin 540 metre engelli taşını da kaldırımlara yerleştirdi.
 
YAŞANABİLİR ŞEHİR VURGUSU
İlçedeki yaşam standartlarını üst seviyeye çıkararak vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları aksatmadan sürdürdüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Cadde ve sokaklardaki her türlü kusuru ve eksikliği tespit ederek planlanan programlar dahilinde iyileştirmeler yapıyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltiyoruz” dedi.
 
KENDİ İHTİYACIMIZI KENDİMİZ KARŞILIYORUZ
Yapılan üst yapı çalışmalarında belediye bünyesinde bulunan Beton Parke ve Bordür Üretim Merkezi’nin önemini de vurgulayan Başkan Edebali, “Tesisimiz kısa bir süre içerisinde önemli bir üretim oranını yakaladı. Tam otomatik toplama robotu, beton plak üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, 10 adet kalıp ve 2 adet beton mikseri ile üretim yapan tesisimiz sayesinde kendi kendine yetebilen bir kurum haline geldik. Yıldırım’ı modern, yaşanabilir ve ideal şehir konumuna getirmek adına durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181