Yıldırım'ın yolları yenilenmeye devam ediyor!
İlçedeki yaşam kalitesi ve standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle yürüten Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı bir şekilde düzenlenmesi adına 2017 yılında yoğun asfalt çalışmalarını devam ettiriyor. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yılın ilk 5 ayında 22,2 ton kaplama, 20,4 ton yama ile birlikte toplamda 42,6 ton asfalt dökme çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca 69 mahallede gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının yanı sıra 341 adet ızgara düşürme ve yükseltme, 464 adet baca düşürme ve yükseltme yapılırken, 442 adet yeni yağmur suyu ızgarasının yanı sıra ve 1001 metre yağmur suyu drenaj hattı uygulaması düzenlendi.  Bu çalışmalar neticesinde Yıldırım’daki cadde ve sokaklar modern ve estetik bir görünüme kavuşturularak ulaşım sorunu en aza indirildi.

ÇALIŞMALAR NEFES ALDIRIYOR
Yıldırım’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için 2017’de de önemli projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek amacıyla titiz çalışmalar yürütüyoruz. Yıldırım’da yol yenileme ve alternatif yollar kazandırma hizmetlerimiz ile ulaşımı rahatlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Asfalt, bordür ve tretuvar çalışmalarıyla araç ve yaya trafiğini rahatlatmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Edebali, “Büyük şehirlerin en önemli sorunlarının başında trafik geliyor. Araç yoğunluğunun yanında trafiğe yardımcı unsurların eksikliği de risk teşkil ediyor. Biz de riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına önem veriyoruz. Hedefimiz Yıldırım’da tüm yolları modern hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak” diye konuştu.

GELECEĞE YATIRIM
Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım’ın aynı zamanda en hızlı büyüyen ilçelerden birisi olma özelliğine sahip olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, “Şehrimiz her geçen gün büyürken vatandaşlarımızın da aynı oranda beklentileri artıyor. Bu amaç doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla yeni açılan yollar ve asfaltlama çalışmaları ile Yıldırım’ın geleceğine yatırım yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Altyapı çalışmalarının Yıldırım’ın gelişimine doğrudan katkı sağladığını da ifade eden Başkan Edebali, “Yıldırım’da planlı ve modern yapılaşmayla birlikte altyapı çalışmalarımız sürüyor. Büyük bir titizlikle planladığımız projeleri hayata geçirerek geleceğe yatırım yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181