Yıldırım Teferrüç'te trafik sorunu çözülüyor!
Kent içindeki trafiğin tüm düğümlerini bir bir çözen Büyükşehir Belediyesi, özellikle teleferik hattının yenilenmesiyle birlikte trafik yoğunluğunun daha da arttığı Teferrüç meydanına meydan düzenlemesi ve kavşak kazandırıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte bölge trafiğinin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Raylı sistem hatları, yeni yollar ve yol genişletme çalışmaları, kavşak ve köprü imalatları ile kent içi trafik sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu da ortadan kaldırıyor. Yaklaşık 3 bin metrekare alanı bulan bölgede yapılan kavşak ve meydan düzenlemeleri ile hem trafik sorunsuz bir şekilde nefes alacak, hem de bölge halkı rahat bir nefes alacak meydana kavuşmuş olacak.

Karmaşa sona erecek
Kent içi ulaşıma nefes aldıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Teferrüç meydanında devam eden kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Teferrüç, Zümrütevler ve Piremir Mahalleleri’nin kesişme noktası olan Teferrüç meydanında özellikle teleferik hattının yenilenmesiyle birlikte trafik yoğunluğunun da arttığını hatırlatan Başkan Altepe, “Üç mahallenin tam ortasında kalan yaklaşık 3 bin metrekarelik alan döner bir kavşak düzenlemesi yapıyoruz. Bu düzenleme hem trafiği rahatlatacak hem de bölgeye güzellik katacak. Vatandaşlarımız için oturma yerlerinin oluşturulacak. Bu noktada oluşan araç kargaşası da büyük ölçüde ortadan kalkacak. Şimdiden bölgeye hayırlı olsun” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181