Yıldırım tehlike oluşturan yapılardan temizleniyor!
İlçede metruk halde bulunan ve vatandaşların can, mal güvenliklerini tehdit eden kullanılamaz durumdaki yapılar, gelen şikâyetler doğrultusunda tespit edildikten sonra zabıta eşliğinde yıkılıyor.

2015 yılında Yıldırım’da 63, 2016 yılının ilk iki ayında ise 21 metruk bina belediye görevlileri tarafından yıkıldı.

HEDEF MODERN VE SAĞLIKLI KONUTLAR
Metruk haldeki yapıların halk sağlığını ve güvenliğini tehlikeye attığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Tehlike saçan yapıları yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz” dedi. Ülke çapında uyuşturucu ile mücadele kapsamında metruk yapıların yıkılması ve halkın huzurunun sağlanması için yapılan çalışmaların Yıldırım’da da sürdüğünü de kaydeden Başkan Edebali, “Hemşerilerimiz ile birlikte Yıldırım’a yeni bir çehre, yeni bir vizyon kazandıracağız. Yıldırım, ilçe sakinlerinin yaşamaktan mutluluk duyacağı bir yer haline gelecek. Bu vizyonumuzda da plansız, kaçak ve metruk binalar, karşı çıktığımız konuların başında gelmeyi sürdürecek” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181