Yunuseli Havaalanı için karar verildi!İşte Bursalıları heyecanlandıran karar...
Sivil havacılıktan son izinlerin alınmasıyla birlikte önümüzdeki hafta Yunuseli Haliç seferlerine başlayacaklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Sivil havacılıktan beklediğimiz birtakım belgeler var. Belgelerin alındıktan sonra Gemlik yerine Yunuseli'nden Haliç'e uçacağız. Bursa şehir merkezindeki havalimanı yeniden aktif hale gelmiş olacak" dedi.

Özellikle küçük uçakların havalanmak için kara yolunu seçeceğini dile getiren Başkan Altepe, "Yunuseli havalimanı daha sonra diğer uçaklara da açılacak. Bursa İstanbul'un yanısıra Ege ve Akdeniz'e de yaz sezonunda uçuşlarımız olacak. 4 tane deniz uçağımız var. Bunların karaya da inmesi için gerekli aparatlar monte edildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden belgenin gelmesiyle bir kaç gün içinde buradan uçuşlara başlayacağız" dedi.

Burulaş olarak bir tane de 25-30 kişilik uçak almayı planladıklarını ifade eden Altepe, "İstanbul'da 3.havalimanının bitmesiyle buraya da uçuşlar tarifeli olarak başlayabilir. Ancak farklı Anadolu şehirlerine Yunuseli'nden bu uçaklarla seferleri hızlandırmayı planlıyoruz" diye konuştu.

UÇAK BİLET FİYATLARI 120'DAN BAŞLIYOR!
Bursa-İstanbul arası mesafenin 25 dakikaya ineceği hava ulaşımı ile Yunuseli Haliç seferleri 8.45 ve 14.45'de yapılacak. 
İstanbul-Bursa arası uçuşlar ise (Haliç-Yunuseli) 9.45 ve 15.45'te olacak.

Hava ulaşımına ait Yunuseli Haliç uçak bilet fiyatları 120 ile 150 lira arasında değişeceği belirtiliyor.

BTG İNŞAAT'TAN BEŞEVLER'DE EV SAHİBİ YAPACAK FIRSAT BAŞLADI! BİLGİ İÇİN HEMEN TIKLAYIN...

ATIŞ YAPI'DAN YUNUSELİ'DE 120 AY VADELİ KREDİSİ HAZIR SON DAİRELER SATIŞTA! DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sait Dinçer 7 yıl önce

Başkanım Terminal e giden Metroyu 2 mt zemine indirseydiniz üzerinide hava alanı olarak. Kullanabilirdiniz,Hüdavendigar kavşağı hala bitirilemedi para bitti diyor vatandaş.Trafik keşmekeş, bunlar duruken Yunuseliyi düşünmek kimin aklı

Avatar
Şule Balkan 7 yıl önce

Başkent Ankara ya da olsun Bursa miz Büyükşehir her yere açın su havaalanı nı

Avatar
Güner civ 7 yıl önce

Bursa ya yapılan her hizmet bursa yi yasanm

Avatar
Nazmi büyük 7 yıl önce

Yunuseli havaalanını diğer şehirler uçuşa açılması gerekir 2 milyonluk şehirgünde birkaç ile uçuş yapması gerekir 500 bin nüfüslu samsunu un günlük 10 uçuşu bursa 1 2 segeri geçmiyor büyük eksiklik.

Avatar
nagihan 7 yıl önce

Nasıl büyükşehir oluyor bursa ufacık şehirlerde hergun diğer illere en az üçte uçuşlar var ama bursa sıfır bu konuda bir böcek sevdası var trafik berbat bu işi yolun altına alınırdı veya köprü ile olurdu hiç övünmeyin büyük şehiriz diye bir uluslararası havalimanı yoksa uzak illere uçuş yoksa övünmeyin anlamı yok

Avatar
Nebi seren 7 yıl önce

Başkanim guzel seyler dusunuyorsunuz ancak bunu birturlu kapsamlı hale getiremiyorsunuz. Orada aktif bir uçus alanı olması trafiği dahada kilitleyecektir. Bundan sonra size akıl verenlerin fikirlerini gerçek bursalilarla bu bölgede uzun yillar yasamis bilgili yetkili insanlarla paylasirsaniz stadın onundeki kavsak gibi faciaları yasamazsiniz.

Avatar
medine 7 yıl önce

Bi zahmet doğudaki şehirlerede sefer açında memleketimize gitmek için İstanbul yada Ankara aktarmalı gitmeyelim yeter artık nasıl bir büyük şehir bursa anlamadik.. belediye başkanına duyurulur yeteeeeeeerr her şehre aç şu yunuseli havaalanı nı özellikle Malatya

Avatar
Mustafa Ertural 7 yıl önce

Gaziantep'e de uçuşlar olacak mı.saygılar.

banner182

banner181