Gemlik'te kentsel dönüşüm konuşuldu!
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve MHP İlçe Başkanı Osman Durdu’nun yanı sıra Ak Parti, MHP ve CHP’li Belediye Meclis üyelerini Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırladı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un yanı sıra Belediye Teknik Personelinin de katıldığı yemekli organizasyonda Gemlik Belediyesi’nin Toplu Konut Çalışmaları ve Kentsel Dönüşüm Konusundaki Projeler masaya yatırıldı.

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi Mevkiinde yapacağı 970 konutluk proje konusunda İlçe Başkanları ve Belediye Meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projesi tamamlanmak üzere olan bu toplu konut çalışmasının yapım ihalesinin de önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini anlattı. Nisan-Mayıs ayları gibi Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Çalışması temelinin atılabileceğini vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, toplu konut için ilçede 16 binin üzerinde bir talebin geldiğini hatırlattı. Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut Çalışmaları konusunda ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerinden görüş isteyen Refik Yılmaz, “Toplu Konut Çalışmaları kapsamında, belediyeye başvuran 16 binin üzerindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, Kentsel Dönüşümü ve Toplu Konut alanlarını hep birlikte planlayalım” dedi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen kinci bölümde ise, İlçe Başkanları Zafer Işık, Mehmet Uğur Sertaslan ve Osman Durdu’nun yanı sıra Belediye Meclis üyeleri de öneri, görüş ve fikirlerini açıkladılar. Yaklaşık 4 saat süren Kentsel Dönüşüm Zirvesinden olumlu kararlar alındığı ifade edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin geleceğini ilgilendiren bu tür önemli konularda, işbirliğine ve fikir alışverişine dayalı bu tür organizasyonları bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceklerini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181