Gemlik kentsel dönüşümüne 16 bin başvuru
Kentsel dönüşüm kapsamında yapılması planlanan ve 970 adet konutun yer aldığı Gemlik kentsel dönüşüm projesi için yaklaşık 16 bin başvuru yapıldı. Gemlik Belediyesi tarafından alınan başvuruları değerlendiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bu denli yüksek bir katılımın olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, "Gemlikli vatandaşlarımız artık riskli binalarda yaşamak istemiyor. Bizde vatandaşlarımızın bu beklentilerinden yola çıkarak yoğun bir çalışma sürecine girdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 
Gemlik Kentsel Dönüşüm projesi, Gemlik ilçemizin kaderini tamamen değiştirecek bir proje. Güvenli binalardan oluşan, deniz manzaralı, sosyal donatı alanları olan bir projenin halkımızdan da bu denli yüksek ilgi görmesi bizleri mutlu etti. Umuyoruz ki Gemlikli vatandaşlarımızla el ele vererek yeni bir Gemlik oluşturacağız. Gemlik kentsel dönüşüm projesi Gemlik için bir dönüm noktasıdır" dedi.



Gemlik Belediyesi'nden 970 adet 2+1 daire



Gemlik Belediyesi tarafından ihale edilecek olan Gemlik kentsel dönüşüm projesinde yer alan toplam 970 konutun büyüklükleri hakkında açıklama yapan Başkan Refik Yılmaz, modern, güvenli ve sosyal donatı alanlarıyla yeni bir cazibe bölgesi olacak Gemlik Cihatlı kentsel dönüşümprojesindeki daire tiplerinin 2 oda 1 salon olacağını söyledi. Daire büyüklüklerinin ortalama 100 metrekare civarında olması beklenen projede market, şarküteri, kırtasiye, kasap, manav gibi esnafların rahatlıkla çalışabileceği dükkanların olacağını dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181