Hemen teslim 5 proje ve fiyatları!
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kampanyalarına hız veren inşaat şirketleri erken teslim konusunda da ciddi bir yarışa girmiş durumda. Projelerini 3 ay ile 6 ay arasında değişen sürelerde erken teslim etmeye başlayan şirketler gerek konut alıcılarına gerekse de yatırımcılarına avantaj oluşturmayı amaçlıyor.

Peki Bursa'da satışı yapılarak hemen teslimi gerçekleşen konut projeleri hangileri? Hangi projeler ilgi görüyor? Yeni konut projelerindeki hemen teslim fiyatları ne kadar? İşte hemen teslim dairelerde merak edilenler ve yanıtları;

NİLFEA ÖZLÜCE'DE YAŞAM BAŞLADI
BTG İnşaat tarafından hayata geçirilen Nilfea Özlüce Bursa Özlüce'de inşa ediliyor. Projede akıllı ev sistemi, fitness merkezi, kapalı çocuk oyun salonu, çocuk oyun parkı, 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve çok amaçlı spor alanı yer alıyor. Nilfea Özlüce standart daireler 3+1'ler 145 metrekare ile 165 metrekare, teras 3+1 daireler 189 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. Projedeki bahçeli dairelerde ise 50 metrekare bahçe alanı yer alıyor. Nilfea Özlüce'de daireler 329 bin TL'den başlıyor.
Web: http://www.btginsaat.com.tr/

ATIŞ YAPI'DAN BUTİK BİR YAŞAM PROJESİ; TAŞ MAHAL 
Atış Yapı tarafından Bursa'nın gözde yerleşim alanlarından olan Nilüfer Altınşehir'de konumlandırılan Taş Mahal projesi, tek blokta 29 daireden oluşuyor. 2000 metrekare alan üzerinde yükselen Taş Mahal projesi toplu taşımaya yakın arter üzerinde 24 saat güvenlik hizmeti ile yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Taş Mahal projesi 7 katlı tek bloktan oluşuyor. Taş Mahal projesinde daire fiyatları 239 Bin TL'den başlıyor. 
Web: http://www.atisyapi.com/tr/

HALİTPAŞA KONAKLARI'NDA SON DAİRELER SATIŞTA
11 Blok ve 88 daireden oluşan Halitpaşa Konakları son 19 dairenin satışı başladı. Lik Yapı imzasıyla Mudanya'da hayata geçen Halitpaşa Konaklarıaynı zamanda bölgenin ilk ve tek ödüllü projesi olarak öne çıkıyor.

3 oda 1 salon olarak kurgulanırken, normal daireler brüt 180 metrekare, net 120 metrekare, dubleksler ise brüt 337, net 198 metrekare olarak tasarlandı.Konumu itibariyle zeminden itibaren denizi görmesiyle konut alıcılarının beğenisini kazanan Halitpaşa Konaklarında sosyal donatı alanları da oldukça ilgi görüyor. Halitpaşa Konakları projesinde bahçe katı dairelerin fiyatları 350 bin lira olarak belirlendi. 
Web: http://www.likyapiinsaat.com.tr/

ENDÜLÜS PARK'IN YILDIZI PARLAMAYA DEVAM EDİYOR
Endülüs Park Rezidans ve AVM'nin A,B ve D olarak konumlanan konut bloklarında 1+1, 1+1 loft , 2+1, 2+1loft, 3+1 ve 4+1 teras dubleks, 5+1 teras dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede C Blok sosyal yaşam alanlarına ayrılırken, konut bloklarından tamamen ayrı olarak konumlandırılan D Blokta ise AVM yer alıyor. Projede 55 metrekareden 240 metrekare’ye kadar çeşitlenen konut çözümleri bulunuyor. 

Endülüs Park Rezidans ve AVM'de 2+1 dairelerin 380 Bin ila 410 Bin TL arasında değişen fiyatlarla satışına devam edilirken, 3+1 daireler ise konuma göre değişmekle birlikte 630 Bin TL'den satışa sunuluyor.
Web: http://www.enduluspark.com/


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181